Dieselfria möjligheter för alla fordon – för varudistribution i allmänhet och matdistribution i synnerhet

Hur transporterar ni era kylvaror? Oavsett svar finns det inga återvändsgränder hos Hultsteins. Våra dieselfria kylsystem har utvecklats för att passa olika typer av fordon och för all sorts varudistribution och matdistribution där krav ställs på temperaturen under frakten.

Vårt första och bästa råd – använd enbart lastbilens motor. Den kommer alltid att vara den renaste motorn på ekipaget. Tack vare el- och hydraulteknik är samtliga av Hultsteins lösningar dieselfria och vi erbjuder kylaggregat för distributionsbilar, trailerdragare och bil och släp. Oavsett vilken lösning som väljs, resulterar det i reducerad bränsleförbrukning och minskad miljöpåverkan för varudistributionen.

Äger du ett äldre kylfordon? Då är vår hydraul-/eldrivna generator Ecogen ett optimalt val. Lastbilens kraftuttag används för att driva generatorn och samtliga kylaggregat som är utrustade för nätdrift kan drivas av Ecogen. Därmed kan ett traditionellt aggregat omvandlas från dieseldrivet till eldrivet. Ett viktigt steg för att minska det globala fotavtrycket vid matdistribution.

Kontakta oss