Kylig säljare sökes

Du gillar att ta ansvar för att dina delar av helheten blir genomförda på bästa sätt. För att vara framgångsrik och nå resultat så måste du gilla att göra affärer, att sträva efter ett handslag och att se en lyckad affär som frukten av lagarbete och målmedvetenhet. 

I din roll som säljare kommer du att vara Hultsteins ansikte utåt och vår representant mot kunderna. Du är en viktig del i vårt lagbygge som kundansvarig och relationsskapare. Våra kunder finns över hela Sverige så det innebär att du delar din tid mellan bilen och det fasta kontoret i Jönköping. Även Danmark är en del som besöks då vi noterat att det är en växande marknad för oss. Du får inte vara rädd för mil i bil med andra ord.

Vidare vill vi att du känner ett ansvar för hela processen, från första kontakten via affären, planering och leverans till dess att kunden kommer tillbaka för nästa affär. Det är du som har kundkontakten och då måste du vara insatt i hela kedjan för att kunna vara uppdaterad om kunden har frågor eller funderingar. Här hjälps vi självklart åt för att kunden skall få rätt information. Alla kan inte veta allt men tillsammans så kan vi överträffa kundernas förväntningar.

Vill du vara med oss så tycker vi du skall söka tjänsten på en gång!

Läs mer om tjänsten och ansök hos Söder & Co. >>

Kontakta oss